Administratief

Het verzorgen van uw administratie zodat u inzicht heeft in de financiële situatie van uw bedrijf. Zodoende bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken en kunt u waar nodig …..

lees verder

Belastingadvies

Wij verzorgen niet alleen uw aangiften, maar controleren we ook of u wel optimaal gebruik maakt van uw fiscale faciliteiten. Als de situatie daarom vraagt- denk aan ingrijpende wijzigingen binnen uw onderneming – kan u ons als belastingadviseur en jurist inschakelen, zodat we u met een breed perspectief kunnen adviseren

lees verder

Juridisch advies

Wij staan u graag terzijde bij belangrijke juridische beslissingen, bij het opstellen of beoordelen van juridische stukken en in juridische procedures. Wij beschikken over de nodige ervaring en kunnen u dan ook ter zake deskundig helpen.

lees verder

Innovatie en ontwikkeling

Aanvragen en begeleiding verschillende subsidies op het gebied van innovatie en ontwikkeling waar kennis en technologie, niet zonder risico, worden samengebracht met het benutten van marktkansen voor nieuwe of betere producten, diensten en zakelijke processen ten opzichte van wat al op de markt beschikbaar is.

lees verder

Opstellen contracten

Als opdrachtgever heeft u, bij het realiseren van uw project, keuze uit verschillende contractvormen
en samenwerkingsvormen. Hoe wil ik samenwerken en in welke contractvorm worden de afspraken vastgelegd? In de veranderende markt wordt het aanbod in contractvormen steeds groter. Het verschil zit in de verdeling van taken, verantwoordelijkheden, financiering en risico’s.
wij geven u graag een totaalbeeld en maken inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn op het gebied van contractvormen en het opstellen van de verschillende contracten.

lees verder

Alimentatie berekening

Als je na een scheiding niet genoeg geld hebt om van te leven kun je alimentatie krijgen van je ex-partner. Het kan ook zijn dat je alimentatie moet betalen omdat je ex-partner niet genoeg geld heeft om van te leven. Ex-echtgenoten zijn wettelijk verplicht om elkaar te onderhouden als je getrouwd was of hebt gekozen voor geregistreerd partnerschap.

lees verder