Belastingdienst

De Belastingdienst heft belasting en premies en controleert de aangiften van burgers en bedrijven. Zij innen de belasting. Wilt u meer informatie over De Belastingdienst? dan kunt u hieronder doorgaan naar de website van De Belastingdienst.

belastingdienst

Toeslagen

Veel mensen hebben recht op een tegemoetkoming voor huurkosten, uitgaven voor kinderen of hun zorgverzekering. De Belastingdienst keert deze toeslagen uit en controleert of u er recht op heeft. Ook eens kijken waar u voor in aanmerking komt?

toeslagen

Kamer van Koophandel

De KvK is een belangenorganisatie van het bedrijfsleven. Zij kunnen u verder helpen bij het verstrekken van informatie over het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, het aanboren van andere markten of ondernemen in het buitenland.

Kamer van Koophandel

Ministerie van Financiën

Het Ministerie van Financiën bewaakt de schatkist en werkt aan een financieel gezond Nederland. Financiën ziet toe op een verantwoorde en doelmatige besteding van overheidsmiddelen, maakt regels voor een stabiel financieel stelsel in Nederland.

ministerie van financien

Register Belastingadviseurs

Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar betrouwbaar belastingadvies? De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Zo weet u dat u altijd te maken heeft met een professional.

register belastingadviseurs

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord, ook voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.
Ma t/m Vr. van 09:00-17:30 uur.

contact opnemen