Belastingdienst

De Belastingdienst heft belasting en premies en controleert de aangiften van burgers en bedrijven. Zij innen de belasting. Wilt u meer informatie over De Belastingdienst? dan kunt u hieronder doorgaan naar de website van De Belastingdienst.

Toeslagen

Veel mensen hebben recht op enige tegemoetkoming voor huurkosten, uitgaven voor kinderen of de zorgverzekering. De Belastingdienst keert deze toeslagen uit en controleert of u hier recht op heeft. Wilt u kijken of u in aanmerking komt?

Kamer van Koophandel

De KvK is een belangenorganisatie van het bedrijfsleven. Zij kunnen u verder helpen bij het verstrekken van informatie over het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Ook kunt u hier informatie inwinnen over ondernemen in het buitenland.

Ministerie van Financiën

Het Ministerie van Financiën bewaakt de schatkist en werkt aan een financieel gezond Nederland. Financiën ziet toe op een verantwoorde en doelmatige besteding van overheids middelen en maakt regels voor een stabiel financieel stelsel.

Register Belastingadviseurs

Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar betrouwbaar belastingadvies? De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Betrouwbare en professionele keuze.

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord, ook voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.
Het nummer is 0342 – 42 44 40.